Plymoth Flexi werkbank afzuigarm

Plymoth Flexi werkbank afzuigarm

Plymoth Flexi Minior afzuigarm lengte 1,5 meter diameters 160/200mm. 

Door een afzuigarm moeten dampen, gassen en stof direct bij de bron worden afgezogen voordat deze worden ingeademd of zich kunnen verspreiden door de ruimte. Hierdoor wordt een betere en gezondere werkomgeving gecreëerd, er is minder slijtage aan de machines en de schoonmaakkosten zullen verminderd worden. Voorwaarde is dat de afzuigarm licht en makkelijk te gebruiken is. 

Plymoth is hiervoor de beste keuze. 

 

Onderwijsinstellingen en kleine werkplekken 

De Flexi Minior is de perfecte afzuigarm voor scholen, kleine werkplekken en ruimtes met lage plafonds. Een compacte, effectieve en veelzijdige afzuigarm. 

 

Zeer licht beweegbaar 

Moderne parallellogram technologie is het geheim. De arm is zeer licht te bewegen en blijft in positie. Het mondstuk kan in alle richtingen in meer dan 110° worden gedraaid. 

 

Een product van hoge kwaliteit 

De Flexi is een afzuigarm van hoge kwaliteit. Het lange stalen mondstuk is vonk-, chemicaliën- en hittebestendig. Het mondstuk is voorzien van een afsluitklep. De slang is glad aan de binnenzijde en gaat lang mee. Alle metalen delen zijn met hoge precisie lasergesneden. 

 

Gepatenteerd afzuigmondstuk 

Het afzuigmondstuk kan meer dan 110° in alle richtingen gedraaid worden en blijft in de gekozen positie staan. De flensrand aan de voorzijde van het mondstuk produceert een gunstig zuigeffect: het bereik van de afzuiging wordt ermee vergroot terwijl het zicht op het werk niet gehinderd wordt. 

 

Halogeen verlichting 

Een 20 Watt halogeen verlichting kan gemakkelijk aan het mondstuk worden gemonteerd. 

De arm wordt kompleet met muurbeugel geleverd. 

 

De Flexi afzuigarm is ook leverbaar in lengtes van 2-9 meter.