Onderhoud wanneer u dat wenst
Monteren in samenwerking
Voldoet aan alle richtlijnen

Diverse soorten afzuigsystemen voor de industrie

Bij Aftech uit Zoetermeer, niet ver van Den Haag, vindt u de beste afzuigsystemen voor de industrie. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse afzuigsystemen van het betrouwbare merk Dustcontrol. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op uitstekende service. Wij leveren maatwerk, waardoor wij dé perfecte oplossing voor uw situatie leveren. Ook verzorgen wij, wanneer u dit wenst, inspectie en onderhoud van de het afzuigsysteem op uw werkplaats.

Waarom afzuigsystemen belangrijk zijn voor banen in de industrie

Het installeren van afzuigsystemen is zeer belangrijk wanneer u werkzaam bent in de industrie. In deze sector wordt er namelijk veelal gewerkt met stoffen en dampen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chroom en lasrook. Hierbij is de concentratie van de stof of rook én uiteraard de mate waarin deze wordt ingeademd van belang. Om te voorkomen dat uw medewerkers een teveel aan deze stof inademen, kiest u voor het gebruik van een industriële afzuiger.

Ga naar de webshop
Afzuigsystemen industrie
Afzuigsystemen industrie

Diverse soorten systemen voor afzuiging op uw werkplaats

Industriële afzuigsystemen zorgen voor de afzuiging van stof en damp. Hierbij is het echter wel belangrijk dat u kiest voor expertise en kwaliteit, zodat u weet dat het afzuigsysteem op uw werkplaats naar behoren werkt. U vindt bij ons daarom diverse soorten afzuigsystemen voor de industrie. Zo maakt u de keuze uit onder andere:


Door te kiezen voor industriële afzuiging waarborgt u de veiligheid van uw werknemers. Met name voor de metaalindustrie, scheepswerven, lassers en banen in de bouw- en transportsector krijgen veelvoudig te maken met schadelijke stoffen of dampen. Zeker wanneer uw onderneming opereert in een van deze sectoren, dan is het zeer aan te raden om afzuigsystemen voor uw industrie te laten installeren.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Heeft u vragen over de systemen voor afzuiging op uw werkplaats en onze andere oplossingen? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige én ervaren medewerkers voorzien u graag van gedegen advies en vertellen u welk afzuigsysteem het beste toepasbaar is op uw werkplaats. Wilt u eerst weten hoe de industriële afzuiging werkt? Dan voorzien wij u graag van een gratis demonstratie. Voor al uw vragen belt u naar 079-3318900 of stuurt u een e-mail naar info@aftech.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij hopen u binnenkort te mogen voorzien van een kwalitatief hoogstaand afzuigsysteem voor uw werkplaats!